NAJBOLJA VRSTA ENERGIJE JE ŠTEDNJA. Zato birajte TROCAL PVC SISTEME. Izaberite bilo koji od TROCALOVIH sistema

Sistemi mogu biti: okretni, nagibni, okretno-nagibni, uskočno- klizni, podizno-klizni

TROCAL PVC sasatvi u kombinaciji sa najboljim nemačkim okovima WINKHAUS pružiće vašem domu pravu sigurnost u smislu toplotne,zvučne izolacije , takođe vam pružaju i zaštitu od provala.Winkhaus okovi postoje u dve varijante:ACTIVE PILOT okov i WINKHAUS PRO PILOT okov.Winkhaus okovi pružaju potpuno nov sistem zaštite,fleksibilnosti i to su sistemi koji štede energiju zato što imaju različite uglove nagiba krila pa omogućavaju protok vazduha. Bez gubitaka toplote.

Kao posebnu vrstu zaštite od sunca možete izabrati i neke od TROCALOVIH sistema roletni,grilja ili kapaka.Roletne možete birati sami .Kutije se izrađuju od pvc materijala ili od aliminijuma , zastori takođe.Nešto posebno u ponudi su i komarnici koji su integrisani u prozor pružaju savršeno zašitu od komaraca.

TROCAL sistemi su vaša investicija u budućnost. Ulaganje u nove prozore treba povećati dugoročnu vrednost vaše imovine. Odlukom za TROCAL 76 garantovan vam je najviši kvalitet koji se isplati na duge staze. Odabrali ste elegantan dizajn koji se odlikuje svojom bezvremenskom elegancijom i estetskom privlačnošću. Ukratko, odlukom za TROCAL 76, razmišljate o generacijama koje dolaze.

Trocal 76

Za niskoenergetsku gradnju potrebna su inteligentna rešenja. TROCAL 76.
TROCAL 76 omogućuje širok raspon debljine zastakljenja, sve do izolacijskog trostrukog stakla i posebnog funkcionalnog zastakljenja širine do 48 mm. To sprečava gubitke energije grejanja kroz staklo, a velike zastakljene površine omogućuju ulazak sunčeve toplote i svetlosti u prostorije u kojima boravite.
TROCAL 76 PVC prozori svoja vrhunska izolacijska svojstva mogu zahvalitijedinstvenom konstrukcijskom rešenju komora, kao i inovativnom sastavu zaptivanja.

Vrhunska zvučna izolacija.
Zvučna izolacija je izrazito bitna za zdravlje i osjećaj udobnosti.

Preoblikovanje životnog prostora.TROCAL 76.
Klasična bela.
Večna bijela koji uvek zadržava svoju draž. Visokokvalitetni PVC materijal koji se koristi za izradu TROCAL 76 profila ekstremno je otporan na vremenske uslove, ima glatku, sjajnu površinu i lako se čisti.
Jednobojni laminat.
Ova varijanta uvodi boje u igru, ima površinu otpornu na vremenske uticajee i lako se održava.
Dekor drveta.

Teksturom i izgledom drveta ujedinjuje prirodni izgled uz trajnost PVC materijala. Nije potrebno stalno lakiranje ili neka druga zaštita kao kod pravog drveta, a svojoj imovini dajete duh prirode.

Estetika je više od trenda. TROCAL 76.
Aluminijum je otporan na vremenske uslove i zadržava svoju vrijednost. Uz fascinantnu bezvremensku eleganciju, nudi širok izbor mogućnosti oblikovanja i pruža vrlo visoku stabilnost. S druge strane, PVC je sinonim za visoke vrednosti toplotne i zvučne izolacije. S TROCAL 76, možete dobiti oboje: aluminijum i PVC. Drugim riječima, možete dobiti prednosti oba materijala u jednom inovativnom sastavu.TROCAL 76 AluClip Pro verzija je čak i jedinstvena, posebno uz proEnergyTec tehnologiju koja dodatno poboljšava i onako izvanredna svojstva toplotne izolacije.

AluClip.
TROCAL 76 s aluminijskom oblogom daje vam najbolje: elegantni aluminijski dizajn u gotovo neograničenom rasponu boja, plus optimalne izolacijske vrijednosti modernog PVC sastava profila.

AluClip Pro.
AluClip Pro se sastoji od aluminijskog profila povezanog s PVC profilom. Aluminijum ovde preuzima i statičku funkciju, tako da nema potrebe za čeličnim ojačanjem u krilu. Središnja komora je ispunjena proEnergyTec penom, što garantuje dodatnu vrhunsku toplinsku izolaciju.
Dodatni aluminijski okvir, osim što se može pohvaliti jedinstvenim dizajnom, takođe predstavlja i integrisani element privatnosti i zaštite od sunca, a dodatno staklo poboljšava toplotnu i zvučnu izolaciju.

Vrata koja otvaraju nove perspektive. TROCAL 76.
TROCAL 76 je najinovativniji sastav profila, ne samo za prozore, nego i za visokokvalitetna ulazna, balkonska, baštenska ili klizna vrata. Savršeno koordiniran i kompatibilan sastav kao što je ovaj daje svakom domu dosledan i skladan izgled. Naravno TROCAL 76 vrata odlikuju izvrsne vrednosti toplotne i zvučne izolacije, otpornost na vremenske uticaje i integrisana najsavremenija protivprovalna rešenja.

InnoNova 70

Sastav sa 70 mm dubinom ugradnje. Vizuelno uski profili – prozori u novom svetlu.

Sa InnoNova 70 dobijate vizuelno “uski” izgled profila, s velikim zastakljenim površinama osigurava te više svetlosti i više udobnosti življenja u vašem prostoru.

Atraktivan dizajn i superiorna izolacija su bazirani na profilima sa 70 mm dubinom ugradnje, spoljašnjom i centralno postavljenim drugim zaptivačem za zaštitu od udara vetra.

TROCAL InnoNova 70 donosi celi niz inovativnih detalja:

– atraktivan izgled
– skoro nevidljivozaptivanje
– veliki izbor boja i dekora
– atraktivna silueta

Trocal 88+

Savršena sinteza funkcionalnosti i dizajna.
Trocal 88+ sastava, predstavlja novu generaciju profila za PVC prozore. Optimalna dubina ugradnje od 88 mm za PVC profile znači početak nove građevinske dimenzije, orijentisane prema dizajnerskim željama savremene arhitekture koja očekuje usku povezanost estetske besprekornosti s najvišim funkcionalnim i tehnološkim rezultatima. TROCAL 88+ je merilo ovih visokih zahteva i želja, s prednostima koje jedva da se mogu dostignuti kroz još veće ugradbene dubine.Poseban napredak je ostvaren kod novih podizno kliznih sistema poznatih kao PREMIDOR.

Trocal 88+ između ostalog donosi:

Poboljšana statika za veća krila.
Dodatne mogućnosti u oblikovanju površinskih boja – TROCAL DecoStyle, AluClip iAluFusion.
Znatno smanjenje potrošnje energije i ispuštanja CO2 u okolinu zahvaljujući poboljšanoj toplotnoj izolaciji.
Certifikovan je i za pasivne kuće.
Omogućeno potpuno recikliranje.
Profili s bezolovnim stabilizatorima (greenline tehnologija).